• 8-41-581636
  • anglickio.pm@gmail.com
  • Kapų g. 9, LT-81154, KURŠĖNAI ŠIAULIŲ R.
Sporto naujienos
,,OLIMPINIS RUDUO 2017“GINKŪNUOSE

,,OLIMPINIS RUDUO 2017“GINKŪNUOSE

 2017 m. rugsėjo 22 dieną Ginkūnuose vyko tradicinė Šiaulių rajono BUM sporto šventė „Olimpinis ruduo-2017“.Varžybų atidarymas vyko Ginkūnų Sofijos  ir Vladimiro Zubovų mokyklos stadione. Susirinkusius varžybų dalyvius pasveikino šios mokyklos bei Šiaulių rajono švietimo ir sporto skyriaus vadovai, olimpietė Rasa Drazdauskaitė.

 Sporto šventė prasidėjo Šiaulių rajono BUM lengvosios atletikos kroso varžybomis.2005-ųjų metų ir jaunesnių gimimo grupėje mūsų bėgikamssekėsi puikiai. Berniukų grupėje vyko trys bėgimai ir visas pirmąsias vietas užėmė mūsų mokyklos sportininkai. Susumavus rezultatus, varžybų čempionu tapo Kristupas Gedvilas (6b kl.), jo klasės draugas Paulius Spulginasliko antras, o jauniausias dalyvis Martynas Pumputis (5a)  užėmė 10-ąją vietą. Mergaičių grupėje Deimantė Lenkauskytė (6b kl.) užėmė 5-ąją vietą.2003-2004 m. gimimo  grupėje 500 m distancijoje Aistė Spulginaitė (8c kl.) iškovojo sidabro medalį, o 1000m bėgę Lukas Sutkus ir Simonas Lauermann pagerino savo asmeninius pasiekimus, bet liko be apdovanojimų.

Pasibaigus krosui, vyko įvairių sporto šakų varžybos. Mūsų mokyklai atstovo trys komandos: berniukų kvadrato ir futbolo bei merginų tinklinio komandos. Visoms komandoms pavyko iškovoti  bronzos medalius. Ypač džiugu dėl iškovotų merginų tinklinio medalių,kadangi tokiose varžybose dalyvavome pirmąjį kartą. Merginų tinklinio varžybose rungtyniauja mokyklų rinktinės, todėl mūsų merginoms buvo sunku varžytis su 3-4 metais vyresnėmis varžovėmis iš KuršėnųLauryno Ivinskio gimnazijos. Kovodamos dėl antrosios vietos merginos  atkakliai kovėsi su šeimininkių komanda, bet šį kartą varžovės buvo stipresnės.

Įdomus faktas-mūsų mokyklai šventėje atstovavo 21 sportininkas.Iškovotas 21 medalis.Pasibaigus šventei visi prizininkai apdovanoti medaliais ir diplomais.Kitų metų šventė vyks Gruzdžiuose.Sportininkus varžyboms ruošė ir juos palaikė kūno kultūros mokytojai Audrius  Dunauskas ir Darius Leškauskas.

 

Audrius Dunauskas,

Kuršėnų Stasio Anglickio mokyklos kūno kultūros mokytojas

 

Skip to content