• 8-41-581636
  • anglickio.pm@gmail.com
  • Kapų g. 9, LT-81154, KURŠĖNAI ŠIAULIŲ R.
Metraštis
Penktokų krikštynos

Penktokų krikštynos

          Penktokų krikštynos šiemet buvo itin emocingos ir aktyvios. Renginį vedė 6b klasės mokinės Aušrinė Ivanavičiūtė ir Emilija Stravinskaitė.

          Kad įrodytų, ar yra verti tapti vyresniaisiais mokiniais, penktokai turėjo atlikti šeštokų sugalvotas ir parengtas užduotis. Jaunesnieji mūsų draugai turėjo ateiti atlikę parengiamąją užduotį – suskaičiuoti mokykloje esančias duris. Tokia užduotis skirta patikrinti, ar penktokai jau gerai pažįsta mokyklos aplinką. Pasirodo, kad 5a klasė suskaičiavo mokyklos duris tiksliausiai! 6a klasės mokiniai su auklėtoja Rita Perminaite-Krasauskiene paruošė muzikinę užduotį – kiekvienas penktokų kolektyvas turėjo be žodžių atlikti tam tikrą muzikos kūrinį, jį suvaidinti, sušokti. Buvo linksma ir juokinga stebėti penktokus scenoje. 6b klasės mokiniai sugalvojo, kad vaikai turėtų nupiešti savo klasės auklėtojos portretą ir sukurti eilėraštį, skirtą jai. 6c klasės mokiniai ir auklėtoja Rima Kareivienė pateikė judriąją užduotį – surasti pagal duotas nuorodas mokykloje pasislėpusį mokinį.

          Šventės pabaigoje visų penktų klasių kolektyvams įteikti pažymėjimai, kurie įrodo, kad penktokai priimti į vyresniųjų klasių mokinių gretas.

 

Aušrinė Ivanavičiūtė,

6b kl. mokinė, ,,Jaunųjų žurnalistų“ būrelio narė

Skip to content