• 8-41-581636
  • anglickio.pm@gmail.com
  • Kapų g. 9, LT-81154, KURŠĖNAI ŠIAULIŲ R.

GEROSIOS PATIRTIES SKLAIDOS SEMINARAS ,,PAŽINIMO DŽIAUGSMAS“

 Kuršėnų Stasio Anglickio mokyklos pedagogų būrys per velykines mokinių atostogas viešėjo Kuršėnų politechnikos mokykloje.  Čia jau ne pirmą kartą buvo organizuotas gerosios patirties sklaidos seminaras ,,Pažinimo džiaugsmas“. Su Kuršėnų politechnikos mokykla nuolat bendradarbiauja mūsų mokyklos etikos mokytoja, ugdymo karjerai koordinatorė Ramutė Zorienė.

 Veiklos, skirtos pedagogams, buvo susietos su Velykomis. Vyresnioji profesijos mokytoja Inga Viršilienė supažindino mus su zentangle raizgalynėmis – tai nesudėtingas ir smagus būdas pasikartojančiais raštais kurti paveikslėlius. Tokiu metodu mes dekoravome iš medžio išpjautus kiaušinius, kitas su Velykomis susijusias simbolines figūrėles. Politechnikos mokyklos vyresniosios profesijos mokytojos Inga Rėvutienė ir Renata Rudnickienė pamokė, kaip Velykoms išsikepti sausainių ,,Gėlyčių“ bei itališkos velykinės sūrio duonos. O patarimai ir idėjomis, kaip papuošti šventinį stalą, pasidalino profesijos mokytojos Giedrė Jakutienė, Vida Liorentienė, Danutė Jokubaitienė. Lydimi šios mokyklos ugdymo karjerai koordinatorės Audronės Kovėrienės  apžiūrėjome įvairių profesijų mokymo(si) patalpas, pasigėrėjome velykinėmis dekoracijomis papuoštu ugdymo įstaigos interjeru.

 Gerosios patirties sklaidos seminaras ,,Pažinimo džiaugsmas“ praplėtė mokytojų akiratį, pažadino daug teigiamų emocijų, paskatino gautomis idėjomis pasidalinti su savo ugdytiniais.

 

Alina Šimkevičienė,

Kuršėnų Stasio Anglickio mokyklos lietuvių kalbos mokytoja

Skip to content