Warning: Undefined array key "font-awesome" in /home/naaslt/domains/anglickiopm.lt/public_html/wp-content/plugins/best-editor/includes/BestEditor/class-best-editor.php on line 199
  • 8-41-581636
  • anglickio.pm@gmail.com
  • Kapų g. 9, LT-81154, KURŠĖNAI ŠIAULIŲ R.
Metraštis
LENGVOJI ATLETIKA KITAIP

LENGVOJI ATLETIKA KITAIP

 Gruodžio mėnesį Kuršėnų Stasio Anglickio mokykloje Šiaulių lengvosios atletikos ir sveikatingumo centro trenerių komanda –  Darius Vrubliauskas, olimpietė  Remalda Kergytė-Dauskurdienė ir parolimpietis  Jonas Spudis – surengė 3-4 klasių mokiniams  neužmirštamas lengvosios atletikos varžybas kitaip.

 Tokiose netradicinėse varžybose dalyvavo net 100 pradinių klasių mokinių. Rungtys buvo vedamos pagal Lietuvos lengvosios atletikos federacijos projekto ,,IAAF Kid`s Athletics” (IAAF –  vaikų lengvoji atletika) rekomendacijas ir gautą inventorių. Tad susirinkusi reikalingą įvairų inventorių į mokyklą ir atvyko lengvosios atletikos trenerių komanda. Kėglių, įvairių stovelių, bokštelių, iečių panaudojimas atliekant skirtingas rungtis pradinukams parodė, kad lengvoji atletika – tai ne vien tik krosas ar nuobodus  įvairių nuotolių bėgimas, bet ir žaismingas, patrauklus bei sveikatą stiprinantis užsiėmimas, padedantis nuo mažens lavinti savo kūną, o sportą darantis dar patrauklesnį.

 Visi renginio  dalyviai buvo apdovanoti spalvingais diplomais. Nuotaikingos ir daug gerų emocijų sukėlusios varžybos paskatino pradinukus noriai lankyti lengvosios atletikos užsiėmimus, kuriuos mūsų mokykloje veda parolimpietis  Jonas Spudis.

 

 

Ilona Einingienė,

Kuršėnų Stasio Anglickio mokyklos pradinių klasių mokytoja

Skip to content