Warning: Undefined array key "font-awesome" in /home/naaslt/domains/anglickiopm.lt/public_html/wp-content/plugins/best-editor/includes/BestEditor/class-best-editor.php on line 199
  • 8-41-581636
  • anglickio.pm@gmail.com
  • Kapų g. 9, LT-81154, KURŠĖNAI ŠIAULIŲ R.
Ugdymas karjerai
Aš esu toks!

Aš esu toks!

2019-11-15 grupė mūsų mokyklos mokinių, kartu su mokytoja Ramutė Zoriene, dalyvavo  L. Ivinskio gimnazijos organizuotame praktiniame seminare ,, Aš esu toks!“.

 

Į šį renginį atvyko ir mokinių iš kitų Šiaulių rajono mokyklų.  Dalyviai ne tik susipažino vieni su kitais, bet ir žaidimo metu sužinojo,  ką veikia Šiaulių r. savivaldybės administracijos jaunimo reikalų koordinatorė. Angliškai bendravo su solidarumo korpuso savanoriais Dave Adrianus Jozeph Kock, Mariam Zakaryan, Sabina Alishova. Jie papasakojo apie savanorystę ir jos teikiamas galimybes kiekvienam jaunam žmogui. Šiaulių Didždvario gimnazijos veiklos stebėsenos poskyrio vedėja Sonata Dedūraitė pristatė pranešimą “Savanorystė – būdas atrasti save”.

Antroje renginio dalyje mokiniai rodė savo talentus, tai, kas jiems geriausiai sekasi, kokie jie yra. Rasa Griciūtė, 8b klasės mokinė, pristatė savo piešinius, o 8a klasės mokinė  Antuanietta Boscarino grojo kanklėmis.

Džiaugėmės, kai ant scenos žengė ir  buvo apdovanoti tolerantiškiausi mūsų mokyklos mokiniai: Liutauras Kazlauskas (7b kl.), Antuanietta Boscarino (8a kl.),  Rasa Griciūtė (8b kl.), Robertas Pampikas (8c kl.).

 

Ramutė Zorienė,

ugdymo karjerai koordinatorė

Skip to content