• 8-41-581636
  • anglickio.pm@gmail.com
  • Kapų g. 9, LT-81154, KURŠĖNAI ŠIAULIŲ R.

Bendruomenės sporto šventė „MUSTANGO ŠEIMYNĖLĖ – 2021“

          Rugsėjo 9 dieną Kuršėnų Stasio Anglickio progimnazijos sporto aikštyne vyko tradicinė bendruomenės sporto šventė „Mustango šeimynėlė – 2021“. Tai vienas iš Kuršėnų mokinių sporto klubo „Mustangas“ projekto „Sportuojanti bendruomenė – sveika bendruomenė“ renginių, finansuojamų iš Šiaulių rajono savivaldybės biudžeto remiant nevyriausybinių organizacijų ir kitų juridinių bei fizinių asmenų projektus.

          Į šventę atvyko net 24 šeimų komandos, sudarytos iš 3-5 šeimos sportininkų. Sveikinimo žodį taręs klubo „Mustangas“ prezidentas pasveikino visus dalyvius, palinkėjo sėkmės sportuojant ir džiaugėsi, kad tradicinėje šventėje dalyvauja vis naujos šeimų komandos. Dalyviams sėkmės palinkėjo ir progimnazijos direktoriaus pavaduotojos ugdymui Ingrida Kudrevičienė ir Nijolė Kadytė.

          Po sveikinimo žodžių prasidėjo linksmos, bet kartu  ir įvairiausių sugebėjimų reikalaujančios užduotys. Dalyviai varžėsi lenktyniaudami su salės riedulio lazdomis, atliko užduotis su bokso pirštinėmis, bandė įveikti kliūtis, rankoje nešdami šaukštą su kamuoliuku, tapo net vairuotojais ir pienininkais. Varžybose rungtyniavo ir vaikai, ir tėveliai, ir net seneliai. Pasibaigus atkaklioms ir linksmoms kovoms, paaiškėjo, kad nugalėtoją lėmė tik vienas taškas. Pirmą kartą čempionais tapo šių varžybų daugkartiniai dalyviai ir prizininkai Kaveckai. Nugalėtojų šeima džiaugėsi, kad pagaliau pavyko ne tik tapti prizininkais, bet ir čempionais. Antrąją vietą užėmė Daujotų šeimos sportininkai, o trečiąją – Asačiovų  komanda, kurioje kartu su tėveliu rungtyniavo dvi merginos.

          Pasibaigus varžyboms klubo prezidentas Audrius Dunauskas, varžybų teisėjas Darius Leškauskas, progimnazijos  direktoriaus pavaduotojos ugdymui Ingrida Kudrevičienė ir Nijolė Kadytė  visas komandas apdovanojo atminimo prizu – puodeliu, diplomais, o visus vaikus  – atminimo medaliais. Varžybų prizininkai pasipuošė mažosiomis taurėmis, o komandoms įteiktos atminimo taurės.

          Dėkojame Daivai Miliauskienei, Rolantai Leškauskienei, 6c klasės mokiniams Erikui Vitkauskui ir  Titui Sidabrui, aktyviai talkinusiems organizuojant renginį. Ačiū Šiaulių rajono savivaldybei, remiančiai Šiaulių rajono nevyriausybines organizacijas, jų organizuojamus renginius.

          Tikimės, kad kitais metais šeimų sporto šventė vyks atnaujintame sporto aikštyne.

 

Audrius Dunauskas, varžybų vyriausiasis teisėjas 

Skip to content